Πρωταρχικός μας στόχος η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας

Η εξέλιξη της πληροφορικής τις τελευταίες δεκαετίες έχει καταστήσει αναγκαία την συνεχή ανανέωση των συστημάτων πληροφορικής με τεχνολογίες αιχμής με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις ν’ αναπτυχθούν, αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους. Η ραγδαία όμως αυτή εξέλιξη, αυξάνει ταυτόχρονα τις ανάγκες των επιχειρήσεων για πιο σύνθετες υποδομές πληροφορικής, που μπορούν τελικά να επηρεάσουν σημαντικά την ίδια την λειτουργία τους καθώς και τα λειτουργικά τους κόστη.

Η “DCS” είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία πληροφορικής η οποία δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στην ελληνική αγορά και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες πληροφορικής, δίνοντας λύσεις ακόμη και στις πιο σύνθετες απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Με τα σωστά εργαλεία έρχεται και η Σωστή Λύση.

Έχοντας πίσω μας πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής , μπορούμε πλέον με σιγουριά να σας προσφέρουμε και να σας προτείνουμε αξιόπιστες και άμεσες λύσεις ανάλογα τις ανάγκες σας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

SoftOne

Ανακαλύψτε το SoftOne και κάντε πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας.

Εμπορική Διαχείριση CRM

H εφαρμογή Soft1 ERP αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για τη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας.

WordPress CMS

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε υψηλής ποιότητας ιστοσελίδες WordPress.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Το καλύτερο cms στον κόσμο , εύκολο στην διαχείριση, φιλικό στο seo, και ασφαλές.

Google Analytics

Κάνε μαζί μας SEO. Δεν αρκεί να έχεις μια παρουσία στο διαδίκτυο αν δεν μπορεί να σε βρει κανένας.

Μηχανές Αναζήτησης

Σε περίπτωση υψηλού ανταγωνισμού λόγο αντικειμένου επιχείρισης το SEO μπορεί να απαιτήσει μηνιαίο συμβόλαιο συνεχούς βελτιστοποίησης για αρκετούς μήνες.
0
Ικανοποιημένοι Πελάτες
0
Κούπες Καφέ
0
Ώρες Ανάπτυξης Κώδικα

Η ομάδα της DCS Λαμίας

Ρήγας Αντώνιος
Ρήγας ΑντώνιοςΓενική Διεύθυνση
Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Εκπαίδευσης και της μηχανογράφησης , 26 εκ των οποίων στον κλάδο της πληροφορικής.
Graphic Design 93%
Graphic Design 86%
Σύψας Θανάσης
Σύψας ΘανάσηςΤεχνικός Δικτύων
Απόφοιτος του ΤΕΙ Λαμίας , προγραμματιστής, τόσο σε υπηρεσίες Μηχανογράφησης του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, όσο και σε εμπορικές επιχειρήσεις παραγωγής και διάθεσης λογισμικού διαφόρων τύπων και εφαρμογών.
Τεχνική Υποστήριξη 96%
Μηχανογράφηση 90%
Παγιούλας Τόλης
Παγιούλας ΤόληςWeb Developer / Sys Admin
Απόφοιτος του ΤΕΙ Πληροφορικής Λαμίας με προϋπηρεσία 6 ετών (σε εταιρία πληροφορικής στον Πειραιά ) στην δημιουργία ιστοσελίδων και στην συντήρηση των server και με πολύ μεράκι .
Wordpress 90%
WHM | Cpanel | IT 95%